POMLAĐIVANJE REGEN ACR (PRP) AKCIJA !

Odnedavno u Poliklinici Gemini !
Regenlab, vodeći švicarski biotehnološki laboratorij u regenerativnoj medicini, predstavlja inovativnu metodu biostimulacije stanica kože.

REGEN ACR INOVATIVNA METODA POMLAĐIVANJA KOŽE BIOSTIMULACIJOM
-Biostimulacija matičnih stanica faktorima rasta iz vlastite plazme
-Revitalizira i obnavlja kožu
-Izglađuje bore i nabore
-Potiče proizvodnju kolagena

Pitajte svog liječnika o naprecima u estetskoj medicini.
Pitajte o REGEN ACR-u.

MLADOST MI JE U KRVI

Kako se izvodi tretman pomoću REGEN ACR-a
REGEN ACR tretman izvodi se brzo i jednostavno. U prvoj fazi postupka doktor uzima malu količinu (6-8ml) pacijentove krvi koja se stavlja u posebne epruvete i zatim centrifugira. Unutar 5 minuta eritrociti se odvajaju od plazme koja sadržava trombocite. Na taj način dobiva se plazma bogata trombocitima koja je temelj za obavljanje zahvata.
REGEN ACR se može ubrizgati u dermu raznim tehnikama. Možemo koristiti klasičnu mezoterapiju ili PRP mezoterapiju za izglađivanje bora i kožnih nabora.
REGEN ACR vs druge metode pomlađivanja kože
REGEN ACR metoda potiče obnovu vlastitih tjelesnih stanica i njihovu revitalizaciju.
REGEN ACR tretman daje dugotrajne rezultate u regeneraciji i revitalizaciji kože lica. K tome je i prirodna, biokompatibilna metoda kod koje nema rizika od intolerancije, alergija i ostalih imunoloških reakcija.

Uporaba REGEN ACR –a
Metoda zasnovana na uporabi plazme bogate trombocitima koristi se dugi niz godina u rekonstruktivnoj kirurgiji, ortopediji i stomatologiji. Posebno je učinkovita u zacjeljivanju rana, rekonstrukciji koštanog i parodontnog tkiva. U estetskoj kirurgiji plazma bogata trombocitima koristi se od 2003. godine (u Francuskoj, Italiji, Velikoj Britaniji…).

REGEN ACR se koristi za korekciju izgleda slijedećih dijelova tijela:
-obraza
-nazolabijalne brazde
-područja oko očiju (bore, podočnjaci), kapaka
-usana, brade, čela
-vrata i dekoltea
-ruku
-muške alopecije

regenmatrix1

REGEN ACR je namijenjen prvenstveno pacijentima kojima je potrebna obnova izgleda kože te onima koji žele koristiti prirodne metode ili su alergični na druge proizvode.

REGEN ACR
-daje koži mladenački izgled i vitalnost
-povećava gustoću i čvrstoću kože
-hrani i obnavlja kožu
-poboljšava strukturu i boju kože
Ubrizgavanjem REGEN ACR -a u bore započinje se proces aktiviranja matičnih stanica i fibroblasta koji proizvodi novi kolagen što rezultira regeneracijom i obnovom kože te njezinom hidratacijom i svježim izgledom.

TAJNA MLADOSTI JE U MOJOJ VLASTITOJ KRVI / IZVOR MLADOSTI JE U MOJOJ VLASTITOJ KRVI
Jeste li se ikada pitali kolika je moć regeneracije pohranjena u Vašoj vlastitoj krvi?
Zašto ne bi koristili tu prirodnu moć kako bi dulje zadržali mladenački izgled kože?
Sada to možete!
Što je REGEN ACR?
REGEN ACR sadrži matične stanice i faktore rasta koju potiču regeneraciju derme. Time se obnavlja vitalnost kože, te ona postaje mekša, elastičnija i vidljivo mlađa.
REGEN ACR je u potpunosti prirodni proizvod, a revitalizacija kože postiže se autolognim staničnim pomlađivanjem (ACR-Autologus Cellular Rejuvenation), tj. regeneracijom derme pomoću vlastitih faktora rasta i aktivnosti matičnih stanica.
Regenlab, vodeći švicarski biotehnološki laboratorij u regenerativnoj medicini, predstavlja novu i inovativnu metodu biostimulacije stanica kože.
REGEN ACR – aktivira matične stanice i faktore rasta dobivene iz vlastite krvi koji pomažu u stvaranju vlastitog „eliksira mladosti“.
rezultati HRV, bore (1)