O povijesti

Ulazo_nama
Poliklinika Gemini nastaje kao nastavak dugogodišnjeg djelovanja u medicini riječkog i primorskog područja. Naslanja se na bogatu tradiciju i obiteljsko iskustvo stečeno kroz razdoblja djelovanja u bolničkoj i privatnoj praksi, dobro poznavanje lokalnog i zdravstvenog sustava u cjelini, te želje da se naša aktivnost približi i prilagodi potrebi pacijenta, korisnika usluge.
Obiteljska tradicija vuče korijene iz vremena obnove Rijeke nakon 2. svjetskog rata kada je Davor Perović kao specijalist ginekologije i porodništva po povratku iz Zagreba, uz bogatu bolničku aktivnost, na području Sušaka uspostavio i privatnu praksu koju je 50tih i 60tih godina, u vremenima kad je to bilo dozvoljeno nadopunjavao radom u Sušačkoj bolnici. Početkom 90tih Milivoj Perović nakon dugogodišnjeg rada na Klinici za ginekologiju i porodništvo uspostavio je uspješnu privatnu ordinaciju na Sušaku, koja je zbog želje i potrebe za širenjem djelatnosti prerasla u Polikliniku Gemini u obiteljskom vlasništvu,
preselila u novi prostor i u svoj rad uključila druge članove obitelji i brojne pouzdane stručnjake koji dijele naše stavove i pristup pružanju medicinskih usluga.