O nama

Poliklinika Gemini u Derenčinovoj ulici , 7 na Sušaku,u Rijeci nastala je iz Ginekološke ordinacije Perović koja je prethodno njegovala šest desetljeća dugu tradiciju ginekologije.
Treća generacija obitelji ginekološku ordinaciju pretvorila je u Polikliniku Gemini .
Poliklinika Gemini slijedi najnoviju tehnologiju te je tako među prvima omogućila svojim pacijenticama 3D/4D ultrazvuk s kojim roditelji mogu s veseljem u realnom vremenu vidjeti svoje dijete.
Od 2008.godine u sklopu Poliklinike djeluje i Ambulanta za estetsku medicinu,temeljena na načelima usvojenim u svjetski priznatoj “Međunarodnoj školi za estetsku medicinu” u Rimu,a s kojom Poliklinika i naša liječnica estetske medicine,Asja Perović,dr med kontinuirano i aktivno surađuje.
Dr Asja Perović je također i član talijanske Udruge estetske medicine (Societa Italiana di Medicina Estetica) i član talijanske Akademije estetske medicine (Academia Italiana di Medicina Estetica).

Poliklinika Gemini danas nudi širok spektar usluga,odnosno rješenja za čitav niz različitih zdravstvenih problema.
Osim ordinacije za ginekologiju i opstetriciju,tu su i ambulanta estetske medicine,ambulanta za ginekološki ultrazvuk i doppler,kao i ambulanta za obradu i liječenje steriliteta.
Pošto je percepcija vlastitog izgleda danas jedan od faktora sreće,tako se i estetskoj medicini pridaje sve veća važnost.
U Poliklinici Gemini mogu se napraviti razne estetske korekcije i tretmani.
Razni pregledi kože kao što je određivanje biotipa i fototipa kože,te ovisno o nalazu, preporuka odgovarajuće kozmetike i eventualnih tretmana,zatim pomlađivanje kože lica,vrata ,ruku i dekoltea Erbium-glass laserom.
Riječ je o novoj tehnologiji pomlađivanja kože koja nije bolna,već ostavlja samo blago crvenilo na koži, i ne iziskuje anesteziju.
Tu su još neizostavne korekcije bora BOTOX-om,liječenje prekomjernog znojenja (hiperhidroze) BOTOX-om,zatim trajno odstranjivanje dlačica IPL tehnikom,ili elektroepilacijom(ovisno o vrsti dlačica),dermofileri hijaluronskom kiselinom(Restylan,Juvederm,Teosyal),
mezoterapija,biostimulacija,te razne druge metode poboljšavanja kvalitete kože i pomlađivanja, a najnoviji dodatak što se estetske medicine tiče u Poliklinici Gemini su svakako tretmani i proizvodi dr Zein Obagi ZO SKIN HEALTH by Zein Obagi- rješenja za zdravu kožu ravno sa Beverly Hillsa te PRP tretmani pomlađivanja.
Tijekom više od tri desetljeća dr.Zein Obagi definirao je koncept zdrave kože te razvio tretmane i programe njege kože koji stvaraju uistinu zdravu kožu. Donosimo rješenja za zdravu kožu jedinstvena poput Vas !
Estetska ambulanta nudi i širok spektar kozmetičkih tretmana za njegu,poput tretmana čišćenja lica,površinskih i dubinskih ,kemijski peeling lica,vrata,dekoltea i ruku,ručne masaže,te drenaže.
Za poboljšanje sveopćeg stanja organizma i uspostavljanja tjelesne ravnoteže,preporučuju se tretmani Shiatsu masaže,a osim Shiatsu tretmana imamo još i klasičnu medicinsku masažu,kao i vrlo ugodnu terapiju toplim oblozima od đumbira te anticelulitne programe.
U Poliklinici Gemini provodimo i neinvazivni prenatalni testa za otkrivanje krosmosomskih trisomija NIFTY ,već nakon 10.tjedna trudnoće.
Temelji se na uzimanju venske krvi i daljnjoj analizi DNK ploda iz majčine krvi.
Test je i za trudnicu i za plod sasvim bezbolan i bezopasan.
Više o nama i u emisiji Extravagant :